A perfekt day

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Heia, nå har akkurat jeg, Frøy og Åsa kommet oss til sengs etter å ha hvert ned å spilt alias med søsken barnene mine<3 Var kjempe trivelig:) På starten av dagen kjørte vi slalom, vi var ikke så heldig med være, men det ble meldt bedre vær i morgen:D Ha fortsatt en fin vinterferie.

My day

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Heia, nå er vi endelig i Sverige! Har bare pakket ut av beggen og bare tatt det med ro:) Nå er jeg, Frøy og Åsa i seng og spiller drawsomething mot hverandre!:P Drit gøy! I morgen skal vi ta oss en tur i slalom bakkene, kommer sikkert til å ta noen bilder opp i der så... Ja, men vi snakkes i morgen;)


Of to Sweden!

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Heia, nå har jeg akuratt pakket ferdig tingene mine og sakene ligger i bilen og om ca. et kvarter er jeg of to Sverige med familen og Frøy og Åsa ;) Kommer til å bli kjempe kooos<3 Håper dere alle får en fin vinterferie! 


<3


:*

-Hvor skal du i vinterferien?

-Snakkes♥

Helg! pluss blogging

Innlegget ligger i arkivet for februar 2012

Heia:)

For det første må jeg bare si at jeg har hvert en veldig dårlig blogger men, Frøy sa at jeg måtte begynne å blogge igjen så, nå skal jeg prøve :P Endelig er det helg. Nå sitter jeg å Frøy foran mac-en og har akkuratt spist frokost :) Skal snart dra til byen men, venter til mobilen min skal lades. Haha.
Snakkes!

hits