Har helt glemt at Nora B hadde bursdag 12. April !!!

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Gratulere med dagen søta mi <3 Ønsker deg all lykke framover <3 Glad i deg <333


God påske : D

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Heia <3

I dag er det påske ! Egentlig begynnte påskeferien i går men, jeg rakk ikke å blogge om det  : P  Har ikke nå bedre unnskyldning  :P Håper at alle får det fint i påska og lykke til videre alle bloggerne : D Skal være flinkere til å blogge utover : ) Skal møte søstern min ( Jasmina ) på mandag og skal være med hun i hele påska <3 Gleder meg nå sykt !!! Hun er verdens beste søster <3 ILY søs <3333

Randome bilder : P

Hjemme igjen : D

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Heia <3

Sorry for at jeg ikke har blogget på turen : (  Har ikke gjort så veldig mye på turen. Har ikke noen bilder akkurat nå men, det kommer sikkert ut : ) Nå sitter jeg hjemme hos Tale ( Talesnuppah.blogg.no )  Drit søt jente <333   ILU søta mi <3 BFF <333333 

Her er et bilde av meg og Tale på is-banen <3

Må gjøre video ( laget den når jeg og Jasmin var på hytta )

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Håper dere liker del : )

SYK !

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Hei...

I dag er jeg syk... igjen !  Har ikke gjort så veldig mye idag.Håper at jeg er frisk i morgen for da skal jeg dra til Frankrike ! : D  Jeg gleder meg kjempe mye + at jeg gruer meg litt til å dra fra vennene mine : ( Jeg skal være i Frankrike i en uke + at det er påskeferie i en uke å ! Så jeg kommer bare på skolen fredag neste uke : (  Men det kommer til å bli litt godt å få fri i 2 uker da ! <3 Jeg har ikke planlagt hva jeg skal gjøre i Frankrike men, det finner vi nokk ut når vi kommer fram i Frankrike : D  Skal ta med PC - en til Frankrike så det kommer til å bli masse blogging.... Tror jeg... Hehe : P  Men ellers har det vært en veldig rolig dag : )

Dette bilde ble tatt ca. en uke siden men, litt fint : P  Yazmin har tatt bilde <3På hytta med Jasmin !

Innlegget ligger i arkivet for april 2011

Heia <3

Nå sitter jeg og Jasmin på rommet med pc-en : )  I morgen skal vi shoppe på kjøpesenteret i gjøvik : )  Det blir masse kos : )  Turen til hytta tokk 7 timer... vi stoppet på noen bensin stasjoner også stoppet vi på lillehammer for å spise middag. Vi spiste på dolly dimpels med broren til Jasmin som bor på lillehammer : )  Jeg og Jasmin skal ta  mange bilder i morgen : )

Radom bilde men,  veldig søtt < 3

emmaeie

12, Trondheim

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak emmaeie. Bloggen skrives av © emmaeie og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits